SÖNDAG DEN 4 JULI

DENNA SÖNDAG TALAR MATTIS BJURENHOLT ÖVER ÄMNET

”GÅ FÖR SVERIGE” OCH DELAR SINA ERFARENHETER FRÅN SINA VANDRINGAR.

Vår vikarierande pastor LOTTA skriver följande hälsning:

Nu är sommaren är här! För de flesta av oss är det en något lugnare tid, med utrymme för vila och rekreation. Man kan tänka att sommaren är som en sabbat. Efter ett års arbete finns nu tid för vila, en vila i Gud. Och jag ber att vi alla ska få fördjupas i vår tro under den sabbaten, att Gud ska tala, lägga saker till rätta och ge av sin frid. Att vi ska få en klarare blick och fördjupad vishet inför det som ligger framför. Och jag tackar Gud för att det är han som bygger huset, och att han gör det till och med när hans vänner sover:

“Om inte Herren bygger huset bygger arbetarna förgäves.

Om inte Herren vaktar staden vakar väktaren förgäves.

Förgäves går ni tidigt upp och sent till vila, ni som äter mödans bröd.

Detsamma ger han sina vänner när de sover.” Ps 127:1-2

Gudstjänster 11 juli – 1 augusti

Mellan 11 juli till 1 augusti anordnar vi inga egna gudstjänster, utan hänvisar till Hallsbergs församling. Ett annat tips är att det finns massa härliga gudstjänster (och seminarier) att ta del av från Torpturnén. Dom hittar du här: Torpkonferensens YouTube kanal

Gudstjänst 8 augusti

Från den 8 augusti och framåt planerar vi att åter fira gudstjänst på plats i Saronkyrkan. Mer information kommer i augusti.

Söndag 22 augusti Denna söndag predikar Lotta sista gången för denna period hos oss i Saronkyrkan som vikarierande pastor

Församlingsdag 28 augusti

Lördagen den 28 augusti planerar vi att ha en församlingsdag på Hjälmargården. Mer info kommer i augusti, men boka gärna in den i kalendern redan nu om du inte gjort det!