SÖNDAG DEN 30 MAJ

IDAG SÄNDS GUDSTJÄNSTEN FRÅN ÖREBRO

Gudstjänst kl. 11.00

Söndag den 30/5 kommer vi haka på den TORP-gudstjänst som kommer att sändas i vår region, från Filadelfiakyrkan i Örebro. Observera att gudstjänsten sänds kl.11.00.

Julia Forsberg, pastor och föreståndare i Centrumkyrkan Finspång kommer predika över temat tro och tålamod.

Länk till gudstjänsten:

Som kollekt den gudstjänsten kommer vi samla in pengar till EFK och det gemensamma arbetet vi är en del av där. Swisha din gåva till 900 4037, och märk betalningen med: Torp2021.

Församlingsmöte 30 maj kl. 18.00

Nu på söndag kallar styrelsen till ett församlingsmöte över zoom kl.18.00.

Hur kommer jag in i mötet?

Se till att koppla upp dig några minuter innan 18.00 för att se till så allting funkar. För att komma in på mötet klicka på länken nedan. Om det krävs ett lösenord så skriver du in “Saron” som lösenord. När du väl är inne är det viktigt att du trycker på den blå knappen “Join meeting with computer audio”, annars kommer du inte höra något.