Du är här:Start > Verksamhet

Gå in på någon av sidomenyerna för att se lite av vad som regelbundet händer i församlingen. För utförligare information om vad som händer just nu, se kalendern på startsidan.

BARNVÄLSIGNELSE  OCH DOP

Villni barnvälsigna ert lilla barn eller Har du beslutat Dig för att följa JESUSoch därför vill döpas? Hör då av DIg till pastor Mattias Larsson.

Bibelord_Hebr11_1.gif

VAD ÄR DOP

Dopet i vår kyrka är ett dop som du själv tar ett beslut om. Det kallas för troendedop.LÄS Rom 6!
images

1.Om du vill och längtar efter att  följa JESUS

Jesus själv blev döpt.
”Vid den tiden kom Jesus från Nasaret i Galileen och blev döpt i Jordan av Johannes.” (Markus evangelium 1:9)