Du är här:Start > Verksamhet > Mission

Vi vill också betyda något för världen. Därför är vi med och understödjer missionärer i Europa, Mellanöstern och Asien, som arbetar med att möta människors olika behov. Vi arbetar också tillsammans med andra församlingar och driver Bra & Begagnat vars intäkter går till hjälpprojekt i olika delar av världen.

I kyrkan har vi en Missionsfolder som berättar om arbetet och de missionärer vi stöder. Syftet med mission är att göra Jesus trodd och känd för alla människor i hela världen.

Vill du ta emot Jesus i ditt liv, kontakta gärna någon i vår församlingen, annan kristen du känner. Du kan också göra ditt mottagande genom att be bönen nedan, som innefattar den bekännelse vi tror är sann och nödvändig att göra när du vill ta emot frälsningen från Jesus.

Det står i Romarbrevet 10:9-10

Om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt Honom från det döda, ska du bli frälst.

Kontakta gärna oss om du har funderingar på att bli med i församling eller har andra frågor om din kristna tro. Gud välsigne dig i ditt liv!